Business shoot

De mooiste beelden voor jouw bedrijf

 

Onderscheid jezelf van andere ondernemers en laat zien wat jou en jouw bedrijf uniek maakt. Misschien heb je wel een leuke koffiezaak, een atelier, schoonheidssalon, winkel of online business. In mijn blog vertel ik jou hoe jij met behulp van een Business Shoot jouw Personal Branding naar de next level kunt tillen. Ik vind het fantastisch om datgene vast te leggen waar iemand zijn hart en ziel in heeft gestopt en mee te denken hoe we jou en jouw bedrijf zo goed mogelijk op de kaart kunnen zetten. Met mijn reportage zorg ik voor afwisselende beelden die goed toepasbaar zijn op jouw website en sociale kanalen.

Houd jij, net als ik, van frisse, ongedwongen foto’s waarop je niet stijf geposeerd staat, maar waaraan je kunt zien hoe en wie iemand is? Als je een Business Shoot bij mij boekt kun je het volgende verwachten:

  • Kennismakingsgeprek & brainstormsessie via Zoom of telefonisch van 30 minuten
  • Moodboard afgestemd op jouw wensen met styling en contentinspiratie
  • Afspraak binnen 24 uur geregeld
  • Shoots van 2 uur, dagdeel of dag
  • Vier kledingwissels mogelijk
  • Super snelle levering: binnen 7 dagen jouw foto’s binnen
  • Al vanaf €395 voor 35 beelden.

Pricing & Options*

Small: max 2 uur, 35 beelden: €395
Half day: 3-4 uur, 55 beelden, materiaal voor 1 Instagram reels: € 595
Day: 4-6 uur, gehele selectie, 2 reels: € 875

Op @chantaldegraaff.photography deel ik o.a. in mijn highlights nog veel meer beelden van Business Shoots! Ben jij helemaal enthousiast en kun je niet wachten om goede business foto’s te hebben? Ik help je graag! Vul het contactformulier in of stuur mij een uitgebreidere mail via info@chantaldegraaff.nl. Leuk om met je in contact te komen en samen te werken aan een sterker Brand!

* Genoemde prijs excl. reiskosten á €0,35 p/km en excl. btw.

Chantal heeft voor mijn kaarsenlijn de branding/product shoot gedaan. De foto’s zijn ontzettend mooi geworden. Ondanks de opdracht erg last minute was heeft ze uitstekend resultaat geleverd. Ze was heel erg professioneel, goed voorbereid, ze dacht met alles mee en stelt je op je gemak. Ik vond het echt een ontzettende fijne samenwerking en zal haar voor toekomstige opdrachten zeker weer benaderen. Bedankt Chantal!

Jacintha

Calmada Home and Wellness

” Wil jij graag krachtige, authentieke beelden die jou en jouw bedrijf visueel versterken? Boek jouw shoot via het onderstaande formulier!”

Wat was het fijn om samen te werken met Chantal. Ze gaf mij direct een fijn gevoel en ik was gelijk op mijn gemak. Ze is leuk en spontaan en toen ik voor het eerst de foto’s ontving toen was mijn eerste reactie: Wauw!! Voor een volgende shoot denk ik direct weer aan Chantal!