Business shoot

PROFESSIONELE FOTO’S VOOR JOUW BEDRIJF EN PERSONAL BRANDING ZIJN VAN GROOT BELANG

 

Hiermee onderscheid je jezelf van andere ondernemers en kun jij laten zien wat jou en jouw bedrijf uniek maakt. Misschien heb je wel een leuke koffiezaak, een atelier, schoonheidssalon, winkel of online business. In mijn blog vertel ik jou hoe jij met behulp van een Business Shoot jouw Personal Branding naar de next level kunt tillen. Ik vind het fantastisch om datgene vast te leggen waar iemand zijn hart en ziel in heeft gestopt en mee te denken hoe we jou en jouw bedrijf zo goed mogelijk op de kaart kunnen zetten. Met mijn reportage zorg ik voor afwisselende beelden die goed toepasbaar zijn op jouw website en sociale kanalen.

Houd jij, net als ik, van frisse, ongedwongen foto’s waarop je niet stijf geposeerd staat, maar waaraan je kunt zien hoe en wie iemand is? Als je een Business Shoot bij mij boekt kun je het volgende verwachten:

  • Kennismakingsgeprek & brainstormsessie via Zoom of telefonisch van 30 minuten
  • Moodboard afgestemd op jouw wensen met styling en contentinspiratie
  • Afspraak binnen 24 uur geregeld
  • Shoot van 1,5 uur
  • Vier kledingwissels mogelijk
  • Super snelle levering: binnen 7 dagen jouw foto’s binnen
  • Al vanaf €220 voor 15 en €375 voor 40 beelden.*

Op @chantaldegraaff.photography deel ik o.a. in mijn highlights nog veel meer beelden van Business Shoots! Ben jij helemaal enthousiast en kun je niet wachten om goede business foto’s te hebben? Ik help je graag! Vul het contactformulier in of stuur mij een uitgebreidere mail via info@chantaldegraaff.nl. Leuk om met je in contact te komen en samen te werken aan een sterker Brand!

* Genoemde prijzen zijn excl. reiskosten á €0,35 p/km en excl. btw.

Business foto’s nodig? Bij Chantal de Graaff Photography ben je aan het juiste adres! Met een enorm enthousiasme en geduld zorgt zij voor een ontspannen sfeer. Ben je van nature niet zo’n fotomodel? Geen probleem! Chantal weet precies op de juiste momenten een foto van je te maken waardoor je zelf ook verbaasd zal zijn over het resultaat! Alleen maar lof voor Chantal. De foto’s zijn prachtig geworden en ook nog eens heel snel bewerkt en afgeleverd.

Yoga by Dana

” Ben jij er klaar voor om je bedrijf naar the next level te tillen? Neem via het onderstaande formulier contact met mij op!”

Wat was het fijn om samen te werken met Chantal. Ze gaf mij direct een fijn gevoel en ik was gelijk op mijn gemak. Ze is leuk en spontaan en toen ik voor het eerst de foto’s ontving toen was mijn eerste reactie: Wauw!!
Voor een volgende shoot denk ik direct weer aan Chantal!