COUPLE shoot

Verliefd of misschien zelfs verloofd?

Eigenlijk is ieder moment een goed moment om de liefde te vieren! Tijdens de couple shoot maak ik een serie foto’s van jullie terwijl jullie vooral gewoon lekker op elkaar focussen. Knuffelen met elkaar, gek doen, grapjes maken; gewoon zijn zoals jullie zijn. Hierdoor krijg je een mooie diversiteit aan foto’s die je prachtig thuis kunt inlijsten, een mooie achtergrond op je telefoon zijn en vooral een mooie herinnering voor later. 

Voor de shoot kiezen we een mooie buitenlocatie, zoals het strand. Daar ben je vrij om te bewegen, heb je een rustige achtergrond en draait het echt om jullie.

” Even tijd maken voor elkaar en er voor zorgen dat je écht mooie foto’s hebt samen! Als je interesse hebt in de shoot, vul dan het contactformulier in!”

Chantal heeft prachtige foto’s gemaakt voor onze couple shoot! De foto’s hebben een mooie natuurlijke uitstraling zonder er te geposeerd uit te zien. Chantal heeft hele leuke ideeën voor foto’s en een snelle service om alvast voorproefjes en de eindresultaten te zien. We zijn ontzettend blij met het resultaat en zeker voor herhaling vatbaar!