FAMILY shoot

Foto’s zijn waardevolle
herinneringen voor later

 

De tijd gaat snel en voordat je het beseft zijn de kinderen groter en is er weer een jaar voorbij. Door de drukte van het dagelijks leven ga je soms voorbij aan het moois van dit moment. Die kleine geluksmomentjes: de lach van jouw kind, hoe fijn die dikke knuffel is of hoe klein dat handje is in de jouwe. Ik leg met liefde die geluksmomenten voor jullie vast, zodat je deze dierbare momenten altijd bij je kunt houden.

Voor een Family Shoot spreken wij af op een mooie buitenlocatie, waar de kinderen tussendoor ook lekker kunnen rennen en dollen.   Ik volg de maatregelen van het RIVM op, waardoor we een rustige plek opzoeken, ik op afstand blijf en de shoot alleen kan plaatsvinden als iedereen fit en gezond is.

Jouw gezin is vast en zeker jouw grote trots. Wil je mooie foto’s van jouw gezin, waar je ook zelf nog eens goed opstaat, in plaats van dat je zelf de foto maakt? Let me know! Wanneer je via het contactformulier boekt stuur ik je een brochure toe met allemaal handige tips ter voorbereiding op de shoot. Je boekt de Family Shoot al vanaf slechts €199,-. Voor meer informatie over de prijs klik je hier.

Wat een super mooie foto’s van ons gezin kregen wij van Chantal. Alle foto’s zijn prachtig bewerkt en geven een heel mooi beeld van hoe ons gezin is. Super bedankt, Chantal!

Wacht niet langer! Laat jouw gezin door mij vastleggen en maak een prachtige herinnering voor later.

Wat een prachtige foto’s en wat een leuke middag was het dat je bij ons langs bent gekomen om foto’s te maken van ons gezin! De dagen en de tijd vliegen zo voorbij en voor je het weet zijn de kinderen alweer groot, ik vind het echt heel waardevol om zulke mooie foto’s van ons in deze hectische/mooie fase in mijn bezit te hebben. Het laat je er ook even bij stilstaan hoe dankbaar we mogen zijn.