FAMILY shoot

Capture your Family Story

De tijd gaat snel en voordat je het beseft zijn de kinderen groter en is er weer een jaar voorbij. Door de drukte van het dagelijks leven ga je soms voorbij aan het moois van dit moment. Die kleine geluksmomentjes: de lach van jouw kind, hoe fijn die dikke knuffel is of hoe klein dat handje is in de jouwe. Ik leg met liefde die geluksmomenten voor jullie vast, zodat je deze dierbare momenten altijd bij je kunt houden.

Jouw gezin is vast en zeker jouw grote trots. Wil je mooie foto’s van jouw gezin, waar je ook zelf nog eens goed opstaat, in plaats van dat je zelf de foto maakt? Let me know! Wanneer je jullie shoot boekt stuur ik je een brochure toe met allemaal handige tips ter voorbereiding op de shoot. Je boekt de Family Shoot al vanaf slechts €245,-. Voor meer informatie over de prijs klik je hier.

 
 
Moms, I’ll have your back

Nooit meer te weinig foto’s van jouw veel te snel groeiende kleintjes, fantastische beelden waar jij ook zelf stralend op staat met jouw gezin en ook nog eens geen werk aan een album? Dan is “The Yearbook” perfect voor jou!

  • 3 x per jaar een shoot incl. max 30 beelden in hoge resolutie. Lekker met de seizoenen mee en op verschillende plekken samen quality time beleven en ondertussen de meest mooie Childhood memories laten vastleggen…
  • Luxe 20 x 20 album van maar liefst 25 pagina’s, met het jaartal voorop.

Investering: € 899, excl. reiskosten.

 

Meer zien van mijn werk? Check dan eens mijn Instagram kanaal en neem een kijkje in o.a. de highlight “Family Shoot” en stylingtips om helemaal in the mood te komen!

 

Wat een super mooie foto’s van ons gezin kregen wij van Chantal. Alle foto’s zijn prachtig bewerkt en geven een heel mooi beeld van hoe ons gezin is. Super bedankt, Chantal!

Wacht niet langer! Laat jouw gezin door mij vastleggen en maak een prachtige herinnering voor later.

    & algemene voorwaarden

    Wat een prachtige foto’s en wat een leuke middag was het dat je bij ons langs bent gekomen om foto’s te maken van ons gezin! De dagen en de tijd vliegen zo voorbij en voor je het weet zijn de kinderen alweer groot, ik vind het echt heel waardevol om zulke mooie foto’s van ons in deze hectische/mooie fase in mijn bezit te hebben.
    Het laat je er ook even bij stilstaan hoe dankbaar we mogen zijn.