Stap in de spotlights met de Fierce Female Branding Shoot. Een exclusieve ervaring voor vrouwelijke entrepreneurs georganiseerd door Chantal de Graaff Photography en Stylebytwinn op dinsdag 23 juli in Amsterdam.

Tell me more!

Op de prachtige locatie The Playground van Atelier Oost bieden we 3 exclusieve spots aan voor deze high-end shoot. Laat je stylen in twee complete outfits incl. accessoires, geniet van een professionele haarstyling en een finishing touch van je make-up.

Met ruim 1,5 uur shoottijd incl 15 scroll-stopping beelden geef je jouw Brand een krachtige visuele boost en straal je als nooit tevoren!

Claim jouw plek en transformeer jouw business presence, helemaal ontzorgd, met deze high-end shoot tegen het insane offer van 999 excl. btw voor dit complete pakket!

 

What’s included?

 • Strategy call om alles naar naar jouw wensen af te stemmen
 • 2 Complete outfits incl. accessoires
 • Haarstyling en retouch gedurende shoot
 • Een touch-up van jouw make-up zodat je de mooiste versie van jezelf bent
 • Shoot van ruim 1,5 uur bij The Playground. Stunning locatie: Net helemaal vernieuwd volgens de laatste trends met warme natuurlijke kleuren en high end uitstraling
 • 15 High End beelden die zo in een magazine kunnen en waarmee jij je onderscheid van de rest. Optie tot uitbreiden van de galerij tegen meerprijs.
 • Foto’s zelf kiezen uit de afgeschermde galerij

Extra: enkele korte filmpjes van jou in actie terwijl jij er stunning uitziet op deze locatie. Perfect in te zetten als stories, reels of op TikTok.

Book now!

  & algemene voorwaarden

  Ps. Op @chantaldegraaff.photography deel ik o.a. in mijn highlights nog veel meer beelden van Branding Shoots! Leuk om met je in contact te komen en samen te werken aan een sterker brand.