Boek hier jouw shoot

Enthousiast geworden? Super leuk! Ik kan niet wachten om met je in contact te komen en mooie beelden te gaan maken. Via het formulier op deze pagina kun jij direct jouw shoot boeken!

Wil je een cadeaubon bestellen? Foto’s zijn de meest dierbare cadeaus. Een cadeaubon bestellen kan al vanaf €75. Klik hier om het direct te regelen.

Boekingsformulier

Vul hieronder jouw gegevens in om te boeken en ik neem contact met je op om de shoot in te plannen en jou van extra informatie te voorzien!

De genoemde pakketprijzen zijn excl. reiskosten en eventuele toeslagen. Meer informatie over de inhoud van de pakketten vind je hier. Wil je graag een uitgebreide shoot met album? Vermeld dan naast het factuuradres ook het verzendadres indien deze afwijkend is.

Mocht je binnen 24 uur nog geen reactie en factuur hebben ontvangen, check dan even jouw spambox. Na bevestiging en/of betaling is de boeking definitief. Direct wat data opties overleggen? Stuur mij gerust een berichtje op Instagram.

    & algemene voorwaarden

    Dankjewel voor het maken van jouw boeking!

    De eventueel aanvullende kosten bij jouw gekozen pakket, zoals reis- of verzendkosten, zullen op de factuur worden verrekend.