Wedding

Weddings by Chantal de Graaff Photography

 
 
 
 
 
 
 
Niks is leuker dan het vieren van de liefde! Met een vader die trouwambtenaar is geweest ben ik van jongs af aan veel met bruiloften in aanraking gekomen. Ik vind het magisch en leg daarom met veel liefde jouw bruiloft vast. Datum? Check! Locatie? Check! Bruidsfotograaf? Check! Let’s get ready for your Wedding!
 

 

 

About

Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat je een fotograaf zoekt die bij jullie past. Let hierbij op het type persoon en de stijl van de foto’s. Via mijn Instagram krijg je al een goede indruk van wie en hoe ik ben, misschien volg je mij daar al of ken je mij via via. Wat ik als bruidsfotograaf belangrijk vind is dat het vooral relaxt mag zijn. Stiekem is de bruiloft zelf namelijk al spannend genoeg en vaak ben je een camera ook niet gewend. Gelukkig krijg ik terug van al mijn bruidsparen dat ze mijn aanwezigheid fijn en gezellig vonden, waarbij ze de camera ook vaak al snel vergaten. Ik ben de gehele dag in jullie buurt, jullie sidekick als het ware.

Tijdens de Love Shoot zal ik aanwijzingen geven, met jullie kletsen en ervoor zorgen dat jullie zo mooi en relaxt mogelijk worden vastgelegd. De rest van de dag leg ik al het moois vast dat zich voor mijn ogen afspeelt, zodat je niks hoeft te vergeten en helemaal kunt genieten van het moment. Aangezien ik van de details ben, let ik er natuurlijk ook op of je haar nog goed zit en of alles er nog prachtig uit ziet.

De investering voor Wedding Photography start va. €1699,-. Vraag voor meer informatie en de mogelijkheden mijn trouwbrochure aan en geef jullie trouwdatum daarbij door om mijn beschikbaarheid te checken!

 

 
 

” Wil je dat ik jullie grote dag vastleg en graag de informatiebrochure ontvangen? Vul het onderstaande formulier in en ik neem contact met jullie op!

    & algemene voorwaarden

    “Met een enorm enthousiasme en geduld zorgt zij voor een ontspannen sfeer. Ben je van nature niet zo’n fotomodel? Geen probleem! Chantal weet precies op de juiste momenten een foto van je te maken waardoor je zelf ook verbaasd zal zijn over het resultaat! Alleen maar lof voor Chantal. De foto’s zijn prachtig geworden.”