Wedding

Weddings by Chantal de Graaff Photography
Niks is leuker dan het vieren van de liefde! Ik leg dan ook graag jullie grote dag voor jullie vast! Met een vader die trouwambtenaar is geweest ben ik van jongs af aan veel met bruiloften in aanraking gekomen. Ik vind het magisch en leg daarom met veel liefde jouw bruiloft vast.
 

Tijdens de love shoot zal ik aanwijzingen geven, met jullie kletsen en ervoor zorgen dat jullie zo mooi en relaxt mogelijk worden vastgelegd. De rest van de dag leg ik al het moois vast dat zich voor mijn ogen afspeelt, zodat je niks hoeft te vergeten en helemaal kunt genieten van het moment. Aangezien ik van de details ben, let ik er natuurlijk ook op of je haar nog goed zit en of alles er nog prachtig uit ziet.

De investering voor Wedding Photography start va. €1299,-. Vraag voor meer informatie en de mogelijkheden mijn trouwbrochure aan en geef jullie trouwdatum daarbij door om mijn beschikbaarheid te checken!

 

 
 

” Wil je dat ik jullie grote dag vastleg? Vul het onderstaande formulier in en ik neem contact met jullie op!

    & algemene voorwaarden

    “Met een enorm enthousiasme en geduld zorgt zij voor een ontspannen sfeer. Ben je van nature niet zo’n fotomodel? Geen probleem! Chantal weet precies op de juiste momenten een foto van je te maken waardoor je zelf ook verbaasd zal zijn over het resultaat! Alleen maar lof voor Chantal. De foto’s zijn prachtig geworden.”