OVER MIJ

Wat leuk dat je mijn website bezoekt en meer over mij te weten wilt komen! Ik begrijp die nieuwsgierigheid, want bij het kiezen van een fotograaf is het belangrijk dat je een klik voelt. Het is immers prettig als je, je tijdens de shoot op je gemak voelt. Dus hierbij wat informatie om mij een beetje beter te leren kennen:

Ik ben Chantal, 31 jaar en woon in een monumentaal pand in hartje Enkhuizen samen met mijn man Rick, onze zoon Novi (januari ’24)  en ruwharige teckel Molly. Zolang ik mij kan herinneren maak ik heel veel foto’s. Mooie momenten bevriezen en voor altijd bewaren, het heeft iets magisch! Ik ben echt een gevoelsmens en dat merk je zowel tijdens de shoot als aan het eindresultaat.


Things I love

Romcoms.. Just a sucker for romance.
Law of Attraction & manifesteren
Alles over baby’s, I’m in the middle of it
Molly, onze eigenwijze knuffelhond
Interieur. Eindeloos hoekjes stylen
Scrollen op Pinterest (hallo droomhuis!)
Sushi & Pizza, altijd een goed idee!
Thee en een goede Latte (ooit dronk ik koffie vooral vanwege het schuim, maar sinds de baby ook zeker voor de nodige cafeïne)


Wie ben ik als fotograaf?

Als lifestyle fotografe maak ik familiefoto’s op een ongedwongen, relaxte manier. Niet teveel poseren, vooral lekker genieten van het moment met elkaar en juist dat leg ik vast. Van Vogue-achtige beelden word ik ook heel blij. Naast het pakken van het moment creëer ik dan ook graag de meest mooie beelden met jou samen die zo in een magazine kunnen! Deze mix is bij uitstek geschikt voor de bruiloften die ik vastleg in binnen- en buitenland, maar ook tijdens mijn Business Shoots.

Ik maak veel professioneel beeldmateriaal voor ambitieuze ondernemers om hun Personal Branding te versterken. Met mijn passie voor ondernemen en oog voor detail denk ik graag met jou mee en help ik jou om jouw bedrijf visueel sterk te positioneren. Voor goede foto’s voor jouw Social Media en website ben je hier aan het juiste adres. Deze shoots zijn een ware boost voor jezelf en jouw Business. De transformaties die ik zie tijdens en na zo’n shoot zijn magisch.

Zie ik je binnenkort voor mijn lens?

Een kijkje achter de schermen

Op mijn Instagram deel ik veel behind the scenes, meer over mijn leven als fotograaf en een kijkje in mijn privéleven. Volg jij mij al?