OVER MIJ

Wat leuk dat je mijn website bezoekt! Ik begrijp dat je nieuwsgierig bent naar wie ik ben, want bij het kiezen van een fotograaf is het belangrijk dat je een bepaalde klik voelt. Het is immers prettig als je, je tijdens de shoot op je gemak voelt. Dus hierbij: 

Ik ben Chantal, 27 jaar en woon in oude binnenstad van Enkhuizen. Voordat ik startte als fotograaf heb ik een aantal jaar in het basisonderwijs gewerkt, maar merkte dat mijn hart daar niet lag. Ik wil mijn steentje bijdragen aan een mooie wereld. Een wereld waarin je jezelf kunt zijn, waarin je geluk vindt in grote en kleine momenten en waarin je jouw mooiste leven leeft. Het was altijd al een droom om een eigen bedrijf te hebben. Maar wat? Hoe? Door mijn burn-out kwam alles in een stroomversnelling en koos ik ervoor om te gaan doen wat mij echt gelukkig maakt: het starten van mijn eigen onderneming als fotograaf!

“Een foto vertelt een verhaal. Dat blijft magisch.”

Je grijpt het moment, legt een herinnering vast en daarmee maak je iets met zoveel betekenis. Vroeger ben ik, samen met mijn broer en vader, veel gefotografeerd door mijn moeder. Na vakanties kwamen we thuis met volle fotorolletjes en later ontelbare digitale foto’s (want, ja: doorklikken was geen probleem meer!).

Als ik deze foto’s terugkijk, is het net alsof ik de momenten herbeleef. Naarmate je ouder wordt zijn er zoveel dingen veranderd. Foto’s brengen je even terug naar ‘toen’. Ineens komt die anekdote weer naar boven of herinner je je hoe het altijd rook, hoe je je voelde. Ik vind dat magisch.

Als lifestyle fotografe maak ik foto’s op een ongedwongen, relaxte manier. Niet teveel poseren, vooral lekker genieten van het moment met elkaar en juist dat leg ik vast. Ik heb oog voor de kleine geluksmomentjes, die je doorgaans misschien ontgaan maar later zo waardevol blijken.

Daarnaast help ik ambitieuze ondernemers aan professioneel beeldmateriaal voor hun Personal Branding. Met mijn passie voor ondernemen denk ik graag met jou mee en help ik jou om jouw bedrijf visueel sterk te positioneren. Voor goede foto’s voor jouw Social Media en website ben je hier aan het juiste adres!

Reviews

Foto’s maken met Chantal is echt een feestje. Hoe heerlijk is het om met je kersverse gezinnetje te knuffelen in mooie kleren, en te kletsen over al het moois dat een baby met zich brengt. De geboorte, de eerste weken, en trots mogen zijn als onze dochter lacht naar de camera. Chantal zet een vriendschappelijke en professionele sfeer neer, komt met goede suggesties voor mooie plaatjes en is bovenal relaxt. Tussendoor slokjes melk voor de kleine en vervolgens weer een paar foto’s. Wij hebben gezellig kennisgemaakt en alsof de foto’s bijzaak zijn worden die tussendoor geschoten. Daarom worden de foto’s zo mooi, iedereen ontspannen en blij en dat is precies wat we terug zien. Ook tijdens de doop, een wat hectischere aangelegenheid, smelt Chantal samen met de gelegenheid waardoor iedereen geniet van haar aanwezigheid en uiteraard het eindresultaat! Wat een aanwinst om zulke bijzondere momenten op zo’n mooie manier vastgelegd te krijgen. En zonder er zelf iets voor te hoeven doen, want die eerste weken zijn al hectisch genoeg. Bedankt Chantal! 

Hester

Lieve Chantal,

Wat een prachtige foto’s en wat een leuke middag was het dat je bij ons langs bent gekomen om foto’s te maken van ons gezin! De dagen en de tijd vliegen zo voorbij en voor je het weet zijn de kinderen alweer groot, ik vind het echt heel waardevol om zulke mooie foto’s van ons in deze hechtische/mooie fase in mijn bezit te hebben. Het laat je er ook even bij stilstaan hoe dankbaar we mogen zijn. Bovendien zal het niet vaak voorkomen dat we dit zullen doen dus we gaan er zeker eentje uitprinten en ophangen, wordt nog moeilijk kiezen!!

Veel dank en veel liefs,

Cecile de Lussanet (& de rest) 

Wat een super mooie foto’s van ons gezin kregen wij van Chantal. Alle foto’s zijn prachtig bewerkt en geven een heel mooi beeld van hoe ons gezin is. Super bedankt, Chantal!

Caroline

Super relaxte zwangerschapsshoot gehad met erg mooi resultaat!

Anouk

Chantal heeft prachtige foto’s gemaakt van ons zoontje, we zijn erg blij met het eindresultaat!

Leonie