OVER MIJ

Wat leuk dat je mijn website bezoekt en meer over mij te weten wilt komen! Ik begrijp die nieuwsgierigheid, want bij het kiezen van een fotograaf is het belangrijk dat je een klik voelt. Het is immers prettig als je, je tijdens de shoot op je gemak voelt. Dus hierbij wat good old facts om mij een beetje beter te leren kennen:

Ik ben Chantal, 30 jaar en woon in oude binnenstad van Enkhuizen. Zolang ik mij kan herinneren maak ik heel veel foto’s. Mooie momenten bevriezen en voor altijd bewaren, het heeft iets magisch! Ik ben echt een gevoelsmens en dat merk je zowel tijdens de shoot als aan het eindresultaat.


Things I love

Romcoms.. Just a sucker for romance.
Law of Attraction & manifesteren
Molly, of course, mijn ruwharige teckel
Interieur. Eindeloos hoekjes stylen
Scrollen op Pinterest (hallo droomhuis!)
Sushi & Pizza, altijd een goed idee!
Thee en een goede Latte


Wie ben ik als fotograaf?

Als lifestyle fotografe maak ik foto’s op een ongedwongen, relaxte manier. Niet teveel poseren, vooral lekker genieten van het moment met elkaar en juist dat leg ik vast. Van Vogue-achtige beelden word ik ook heel blij. Dus naast het pakken van het moment creëer ik ook graag de meest mooie beelden met jou samen die zo in een magazine kunnen!

Ik maak professioneel beeldmateriaal voor ambitieuze ondernemers om hun Personal Branding te versterken. Met mijn passie voor ondernemen en oog voor detail denk ik graag met jou mee en help ik jou om jouw bedrijf visueel sterk te positioneren. Voor goede foto’s voor jouw Social Media en website ben je hier aan het juiste adres. Zie ik je binnenkort?

Een kijkje achter de schermen

Op mijn Instagram deel ik veel behind the scenes, meer over mijn leven als fotograaf plus een kijkje in mijn privéleven. Volg jij mij al?