OVER MIJ

Wat leuk dat je mijn website bezoekt! Ik begrijp dat je nieuwsgierig bent naar wie ik ben, want bij het kiezen van een fotograaf is het belangrijk dat je een bepaalde klik voelt. Het is immers prettig als je, je tijdens de shoot op je gemak voelt. Dus hierbij:

Ik ben Chantal, 29 jaar en woon in oude binnenstad van Enkhuizen. Zolang ik mij kan herinneren maak ik heel veel foto’s. Mooie momenten bevriezen en voor altijd bewaren, het heeft iets magisch! Ik ben echt een gevoelsmens en dat merk je zowel tijdens de shoot als aan het eindresultaat.


Things I love

Sushi & Pizza, altijd een goed idee!
Romcoms.. Sucker for romance.
Law of Attraction, manifesteren, can’t get enough of it!
Molly, off course, mijn ruwharige teckel
Interieur. Eindeloos hoekjes stylen, love it
Scrollen op Pinterest
Thee en een goede Latte


Wie ben ik als fotograaf?

Als lifestyle fotografe maak ik foto’s op een ongedwongen, relaxte manier. Niet teveel poseren, vooral lekker genieten van het moment met elkaar en juist dat leg ik vast. Van Vogue-achtige beelden word ik ook heel blij. Dus naast het pakken van het moment creëer ik ook graag de meest mooie beelden met jou samen die zo in een magazine kunnen!

Ik maak professioneel beeldmateriaal voor ambitieuze ondernemers om hun Personal Branding te versterken. Met mijn passie voor ondernemen en oog voor detail denk ik graag met jou mee en help ik jou om jouw bedrijf visueel sterk te positioneren. Voor goede foto’s voor jouw Social Media en website ben je hier aan het juiste adres. Zie ik je binnenkort?

Reviews

Wat een prachtige foto’s en wat een leuke middag was het dat je bij ons langs bent gekomen om foto’s te maken van ons gezin! De dagen en de tijd vliegen zo voorbij en voor je het weet zijn de kinderen alweer groot, ik vind het echt heel waardevol om zulke mooie foto’s van ons in deze hechtische/mooie fase in mijn bezit te hebben. Het laat je er ook even bij stilstaan hoe dankbaar we mogen zijn. We gaan er zeker eentje een aantal afdrukken en ophangen, wordt nog moeilijk kiezen!!

Cecile

 Chantal heeft mij super mooi vastgelegd en dit in mijn eigen fijne stekkie. Het resultaat mag er zeker zijn, super blij met de foto’s. Love them!

Jolijn

 

Ik ben ontzettend blij met de prachtige foto’s van mijn zwangerschap. Chantal is professioneel en weet echt op een fantastische en ontspannen manier mooie plaatjes te schieten. Het resultaat is fenomenaal. Duizendmaal dank!

Stefanie

 Wat een super mooie foto’s van ons gezin kregen wij van Chantal. Alle foto’s zijn prachtig bewerkt en geven een heel mooi beeld van hoe ons gezin is. Super bedankt, Chantal!

Caroline