OVER MIJ

Wat leuk dat je mijn website bezoekt! Ik begrijp dat je nieuwsgierig bent naar wie ik ben, want bij het kiezen van een fotograaf is het belangrijk dat je een bepaalde klik voelt. Het is immers prettig als je, je tijdens de shoot op je gemak voelt. Dus hierbij:

Ik ben Chantal, 28 jaar en woon in oude binnenstad van Enkhuizen. Zolang ik mij kan herinneren maak ik heel veel foto’s. Mooie momenten bevriezen en voor altijd bewaren, het heeft iets magisch! Ik ben echt een gevoelsmens en dat merk je zowel tijdens de shoot als aan het eindresultaat.


Things I love

Sushi & Pizza, altijd een goed idee!
Romcoms.. Sucker for romance.
Law of Attraction, manifesteren, can’t get enough of it!
Molly, off course, mijn teckelpup
Interieur. Eindeloos hoekjes stylen, love it
Scrollen op Pinterest
Thee en een goede Latte


Wie ben ik als fotograaf?

Als lifestyle fotografe maak ik foto’s op een ongedwongen, relaxte manier. Niet teveel poseren, vooral lekker genieten van het moment met elkaar en juist dat leg ik vast.

Daarnaast help ik ambitieuze ondernemers aan professioneel beeldmateriaal voor hun Personal Branding. Met mijn passie voor ondernemen denk ik graag met jou mee en help ik jou om jouw bedrijf visueel sterk te positioneren. Voor goede foto’s voor jouw Social Media en website ben je hier aan het juiste adres!

Reviews

Foto’s maken met Chantal is echt een feestje. Hoe heerlijk is het om met je kersverse gezinnetje te knuffelen in mooie kleren, en te kletsen over al het moois dat een baby met zich brengt. De geboorte, de eerste weken, en trots mogen zijn als onze dochter lacht naar de camera. Chantal zet een vriendschappelijke en professionele sfeer neer, komt met goede suggesties voor mooie plaatjes en is bovenal relaxt. Tussendoor slokjes melk voor de kleine en vervolgens weer een paar foto’s. Wij hebben gezellig kennisgemaakt en alsof de foto’s bijzaak zijn worden die tussendoor geschoten. Daarom worden de foto’s zo mooi, iedereen ontspannen en blij en dat is precies wat we terug zien. Ook tijdens de doop, een wat hectischere aangelegenheid, smelt Chantal samen met de gelegenheid waardoor iedereen geniet van haar aanwezigheid en uiteraard het eindresultaat! Wat een aanwinst om zulke bijzondere momenten op zo’n mooie manier vastgelegd te krijgen. En zonder er zelf iets voor te hoeven doen, want die eerste weken zijn al hectisch genoeg. Bedankt Chantal! 

Hester

Lieve Chantal,

Wat een prachtige foto’s en wat een leuke middag was het dat je bij ons langs bent gekomen om foto’s te maken van ons gezin! De dagen en de tijd vliegen zo voorbij en voor je het weet zijn de kinderen alweer groot, ik vind het echt heel waardevol om zulke mooie foto’s van ons in deze hechtische/mooie fase in mijn bezit te hebben. Het laat je er ook even bij stilstaan hoe dankbaar we mogen zijn. Bovendien zal het niet vaak voorkomen dat we dit zullen doen dus we gaan er zeker eentje uitprinten en ophangen, wordt nog moeilijk kiezen!!

Veel dank en veel liefs,

Cecile de Lussanet (& de rest) 

Wat een super mooie foto’s van ons gezin kregen wij van Chantal. Alle foto’s zijn prachtig bewerkt en geven een heel mooi beeld van hoe ons gezin is. Super bedankt, Chantal!

Caroline

Super relaxte zwangerschapsshoot gehad met erg mooi resultaat!

Anouk

Chantal heeft prachtige foto’s gemaakt van ons zoontje, we zijn erg blij met het eindresultaat!

Leonie