Newborn shoot

Een kleintje op komst? Gefeliciteerd!

Als de baby er straks is wil je vast de tijd even stil kunnen zetten om heel bewust te genieten van dit bijzondere moment in jullie leven, maar deze mooie, overweldigende en hectische tijd vliegt voorbij. Jullie baby is maar even echt klein. Grijp dit moment. Ik leg jullie kersverse gezin met liefde vast, zodat jullie je deze mooie tijd voor altijd kunnen herinneren.

Voor de Newborn Shoot kom ik gewoon lekker bij jullie thuis, meestal als de baby tussen de 2 en 4 weken oud is. De Newborn Shoot plan ik altijd pas na de bevalling definitief in, afhankelijk van hoe jij je voelt en hoe het met de baby gaat. Ik neem de tijd en zorg dat jullie je helemaal op je gemak voelen.

De Newborn Shoot is ook te boeken als combi-shoot bestaande uit een zwangerschapsshoot van 15 foto’s en 25 foto’s Newborn Shoot incl. 15×15 linnen album met de naam van jullie kindje voorop voor €499 in totaal, excl. reiskosten.

Foto’s maken met Chantal is echt een feestje. Hoe heerlijk is het om met je kersverse gezinnetje te knuffelen in mooie kleren, en te kletsen over al het moois dat een baby met zich brengt. De geboorte, de eerste weken, en trots mogen zijn als onze dochter lacht naar de camera. Chantal zet een vriendschappelijke en professionele sfeer neer, komt met goede suggesties voor mooie plaatjes en is bovenal relaxt. Tussendoor slokjes melk voor de kleine en vervolgens weer een paar foto’s. Wij hebben gezellig kennisgemaakt en alsof de foto’s bijzaak zijn worden die tussendoor geschoten. Daarom worden de foto’s zo mooi, iedereen ontspannen en blij en dat is precies wat we terug zien. Wat een aanwinst om zulke bijzondere momenten op zo’n mooie manier vastgelegd te krijgen. En zonder er zelf iets voor te hoeven doen, want die eerste weken zijn al hectisch genoeg. Bedankt Chantal! 

Voorbereiding bij een newborn shoot

Als je een shoot bij mij boekt bel ik graag vooraf met je om even kennis te maken en uitleg te geven over mijn werkwijze. Daarnaast stuur ik je een uitgebreide informatiebrochure met handige tips toe, zodat je precies weet wat je kunt verwachten en je tijdens de shoot lekker kunt blijven focussen op de baby.

Ik zou het een enorm eer vinden om deze mijlpaal in jullie leven vast te leggen. Als je interesse hebt in de shoot, vul dan het contactformulier in en dan spreken we elkaar snel!

“Als je interesse hebt in de shoot, vul het contactformulier in en dan spreken we elkaar snel!”

O, wauw! Wat geweldig! De foto’s zijn nog mooier dan ik durfde te dromen! De shoot was super gezellig en ook heel relaxt omdat je meeging in de flow.

Ghislaine