Newborn shoot

Een kleintje op komst? Gefeliciteerd!

Als de baby er straks is wil je de tijd even stil kunnen zetten om heel bewust te genieten van dit bijzondere moment in jullie leven, maar deze mooie, overweldigende en hectische tijd vliegt voorbij. Jullie baby is maar even echt klein. Grijp dit moment, want ik heb zelf ook ervaren hoe die eerste weken met een kleintje uit je handen glippen. De tijd gaat zo snel en met de dag verandert je kindje!. Ik leg jullie kersverse gezin met liefde vast, zodat jullie je deze mooie tijd voor altijd kunnen herinneren.

“Dit wil je toch gewoon?!”, riep laatst iemand uit tijdens de Newborn Shoot.  Hoe fijn is het, dat je  alleen even iets moois aan hoeft te trekken, even je weer helemaal “jij” kunt voelen met je haren gedaan en een make-upje op en vervolgens alleen maar hoeft te knuffelen met je baby en te genieten van elkaar als gezin. De rest doe ik!

Wanneer?

Voor de Newborn Shoot kom ik gewoon lekker bij jullie thuis, meestal als de baby tussen de 2 en 4 weken oud is. Het is ook mogelijk om de shoot op een mooi gestylede shootlocatie naar keuze te houden of bij warm weer buiten in bijv. de duinen.

De Newborn Shoot plan ik pas na de bevalling definitief in, afhankelijk van hoe jij je voelt en hoe het met de baby gaat. Ik neem de tijd en zorg dat jullie je helemaal op je gemak voelen. Mocht je vooraf al een datum al willen plannen kan dat natuurlijk ook.

 

Combi-Shoot Pregnancy & Newborn

Deze Shoot is ook te boeken als combi-shoot bestaande uit een zwangerschapsshoot van 15 foto’s en 25 foto’s Newborn Shoot incl. 15×15 linnen album voor €595, excl. reiskosten. Het luxe album is te personaliseren met de naam van jullie kindje en geboortedatum voorop voor €28 en daarnaast te upgraden naar een grotere maat. Geen werk aan een prachtig luxe album – je komt er zelf immers niet aantoe ook – en gelijk iets om vol trots te showen aan iedereen!

Voorbereiding bij een Newborn Shoot

Als je een shoot bij mij boekt stuur ik je een uitgebreide informatiebrochure met handige tips toe, zodat je precies weet wat je kunt verwachten en je tijdens de shoot lekker kunt blijven focussen op de baby.

Ik zou het superleuk vinden om deze mijlpaal in jullie leven vast te leggen. Je boekt jullie Newborn- of Combi-Shoot eenvoudig via het boekingsformulier. Fijn als je ook je uitgerekende erbij vermeldt, want de exacte datum plannen we pas als de baby er is.

Mijn man en ik hebben in totaal 4 shoots met Chantal gedaan tijdens mijn zwangerschap en na de geboorte van onze zoon. Chantal heeft ons steeds op ons gemak gesteld (dat was vooral bij m’n man hard nodig), met hele natuurlijke foto’s als resultaat. Tijdens de shoots kregen we af en toe al een preview te zien op haar camera, maar toen we de foto’s die zij van ons heeft gemaakt ontvingen, waren we nog steeds erg blij verrast. De foto’s zijn stuk voor stuk prachtig en we zijn ontzettend blij met deze blijvende herinneringen van die speciale momenten. De reacties van mensen in onze omgeving op de foto’s van de shoots waren ook erg lovend. Chantal heeft ook een supermooi fotoalbum voor ons gemaakt met foto’s van alle shoots, die we vaak even doorbladeren. Ze denkt echt met je mee en luistert goed naar wat je wilt. Bij een volgende speciale gebeurtenis zullen we zeker weten weer een shoot bij Chantal boeken!

Op @chantaldegraaff.photography deel ik o.a. in mijn highlights nog veel meer van mijn shoots en de reacties daarop! Neem snel een kijkje!

O, wauw! Wat geweldig! De foto’s zijn nog mooier dan ik durfde te dromen!
De shoot was super gezellig en ook heel relaxt omdat je meeging in de flow.

Ghislaine