Newborn shoot

Een kleintje op komst? Gefeliciteerd!

Als de baby er straks is wil je vast de tijd even stil kunnen zetten om heel bewust te genieten van dit bijzondere moment in jullie leven, maar deze mooie, overweldigende en hectische tijd vliegt voorbij. Jullie baby is maar even echt klein. Grijp dit moment. Ik leg jullie kersverse gezin met liefde vast, zodat jullie je deze mooie tijd voor altijd kunnen herinneren.

Wanneer?

Voor de Newborn Shoot kom ik gewoon lekker bij jullie thuis, meestal als de baby tussen de 2 en 4 weken oud is. Het is ook mogelijk om de shoot op een mooi gestylede shootlocatie naar keuze te houden of bij warm weer buiten in bijv. de duinen.

De Newborn Shoot plan ik altijd pas na de bevalling definitief in, afhankelijk van hoe jij je voelt en hoe het met de baby gaat. Ik neem de tijd en zorg dat jullie je helemaal op je gemak voelen.

Combishoot Pregnancy & Newborn

Deze Shoot is ook te boeken als combi-shoot bestaande uit een zwangerschapsshoot van 15 foto’s en 25 foto’s Newborn Shoot incl. 15×15 linnen album voor €499 in totaal, excl. reiskosten. Te personaliseren met de naam en geboortedatum van jullie kindje voorop voor €28 en te upgraden naar een groter formaat. Geen werk aan een prachtig luxe album en gelijk iets om vol trots te showen aan iedereen!

 
Voorbereiding bij een newborn shoot

Als je een shoot bij mij boekt bel ik graag vooraf met je om even kennis te maken en uitleg te geven over mijn werkwijze. Daarnaast stuur ik je een uitgebreide informatiebrochure met handige tips toe, zodat je precies weet wat je kunt verwachten en je tijdens de shoot lekker kunt blijven focussen op de baby.

Ik zou het een enorme eer vinden om deze mijlpaal in jullie leven vast te leggen. Als je interesse hebt in de shoot, vul dan het contactformulier in en dan spreken we elkaar snel!

 

 

 

 

Mijn man en ik hebben in totaal 4 shoots met Chantal gedaan tijdens mijn zwangerschap en na de geboorte van onze zoon. Chantal heeft ons steeds op ons gemak gesteld (dat was vooral bij m’n man hard nodig), met hele natuurlijke foto’s als resultaat. Tijdens de shoots kregen we af en toe al een preview te zien op haar camera, maar toen we de foto’s die zij van ons heeft gemaakt ontvingen, waren we nog steeds erg blij verrast. De foto’s zijn stuk voor stuk prachtig en we zijn ontzettend blij met deze blijvende herinneringen van die speciale momenten. De reacties van mensen in onze omgeving op de foto’s van de shoots waren ook erg lovend. Chantal heeft ook een supermooi fotoalbum voor ons gemaakt met foto’s van alle shoots, die we vaak even doorbladeren. Ze denkt echt met je mee en luistert goed naar wat je wilt. Bij een volgende speciale gebeurtenis zullen we zeker weten weer een shoot bij Chantal boeken!

“Als je interesse hebt in de shoot, vul het contactformulier in en dan spreken we elkaar snel!”

    & algemene voorwaarden

    O, wauw! Wat geweldig! De foto’s zijn nog mooier dan ik durfde te dromen!
    De shoot was super gezellig en ook heel relaxt omdat je meeging in de flow.

    Ghislaine