Pregnancy shoot

Gefeliciteerd Mommy to be!

Een kleintje op komst. Wat een bijzondere tijd! Is het je eerste kindje, of misschien wel de laatste keer dat je in verwachting bent? Dit is hét moment om dit vast te leggen. Die prachtige buik, dat moment nog even met z’n tweetjes of met het gezin voordat de baby komt. Of misschien wil je wel een reportage van jou alleen? Maak een mooie herinnering voor later. Ik leg het graag voor je vast!

“Ik ben ontzettend blij met de prachtige foto’s van mijn zwangerschap. Chantal is professioneel en weet echt op een fantastische en ontspannen manier mooie plaatjes te schieten. Het resultaat is fenomenaal. Duizendmaal dank!”

De zwangerschapsshoot doen we in als je tussen de 31 en 34 weken zwanger bent. Ik vind het belangrijk dat jij je goed en comfortabel voelt. De shoot duurt zo’n 45-60 minuten en daarin komen al jouw/jullie wensen aan bod. We kletsen ondertussen gezellig en ik zal je aanwijzingen geven, zodat je je nergens druk over hoeft te maken. Een kledingwissel is geen probleem. Ik vind het leuk om vooraf te horen wat je ideeën zijn als je die hebt! We kiezen samen de beste plek uit voor een mooie, onbezorgde zwangerschapsshoot.

Wil jij graag een mooie zwangerschapsreportage, waarbij geen ingewikkelde dingen hoeft te doen, niet steeds hoeft te poseren en gewoon lekker jezelf kunt zijn? Boek dan tijdig de shoot om zeker van je plekje te zijn. Wanneer je boekt stuur ik je een brochure toe met aanvullende informatie en tips voor de shoot, zodat je goed voorbereid bent.

Deze shoot is ook te boeken als combi-shoot. Deze bestaat uit een zwangerschapsshoot incl. 15 foto’s, een Newborn Shoot incl. 25 foto’s en een linnen 15×15 album voor €499, excl. reiskosten. Deze is te personaliseren met de naam van jullie kindje en geboortedatum voorop voor €28 en daarnaast te upgraden naar een grotere maat.

 

 

” Ik zou het een enorm eer vinden om deze mijlpaal in jullie leven vast te leggen. Als je interesse hebt in de shoot, vul dan het contactformulier in!”

    & algemene voorwaarden

    Super relaxte zwangerschapsshoot gehad met erg mooi resultaat!

    Anouk