Pregnancy shoot

Gefeliciteerd Mommy to be!

Een kleintje op komst. Wat een bijzondere tijd! Is het je eerste kindje, of misschien wel de laatste keer dat je in verwachting bent? Dit is hét moment om dit vast te leggen. Die prachtige buik, dat moment nog even met z’n tweetjes of met het gezin voordat de baby komt. Of misschien wil je wel een mooie serie van jou alleen? Maak die herinnering voor later en wees trots op jouw lijf. Ik leg jou met jouw prachtige belly met heel veel liefde op een stijlvolle manier vast.

“Ik ben ontzettend blij met de prachtige foto’s van mijn zwangerschap. Chantal is professioneel en weet echt op een fantastische en ontspannen manier mooie plaatjes te schieten. Het resultaat is fenomenaal. Duizendmaal dank!”

About the Pregnancy Shoot

De zwangerschapsshoot doen we in als je tussen de 31 en 34 weken zwanger bent. Ik vind het belangrijk dat jij je goed en comfortabel voelt. De shoot duurt zo’n 45-60 minuten en daarin komen al jouw/jullie wensen aan bod. We kletsen ondertussen gezellig en ik zal je aanwijzingen geven, zodat je je nergens druk over hoeft te maken. Een kledingwissel is geen probleem. Ik vind het leuk om vooraf te horen wat je ideeën zijn als je die hebt! We kiezen samen de beste plek uit voor een mooie, onbezorgde zwangerschapsshoot.

Deze shoot is ook te boeken als combi-shoot. Deze bestaat uit een zwangerschapsshoot incl. 15 foto’s, een Newborn Shoot incl. 25 foto’s en een linnen 15×15 album voor €595, excl. reiskosten. Het mooie album is te personaliseren met de naam van jullie kindje en geboortedatum voorop voor €28 en daarnaast te upgraden naar een grotere maat.

Nu ik zelf met mama ben weet ik hoe magisch het is, zo’n wondertje in je buik en hoe ontzettend waardevol de foto’s van deze tijd zijn. Wees trots op jouw prachtige lijf en jouw mooie buik. Onzeker? Snap ik best, maar vertrouw me: Ik leg deze misschien wel one in a lifetime periode met liefde op een stijlvolle manier voor je vast. Gewoon lekker als jezelf, op je mooist.

Tip: Boek tijdig jouw shoot om zeker van je plekje te zijn. Wanneer je boekt stuur ik je een brochure toe met aanvullende informatie en tips voor de shoot, zodat je goed voorbereid bent. Let’s do this!

   

Op @chantaldegraaff.photography deel ik o.a. in mijn highlights nog veel meer beelden, behind the scenes en reacties van mijn shoots.

Super relaxte zwangerschapsshoot gehad met erg mooi resultaat!

Anouk