Voor ik begon met de shoot was ik best wel zenuwachtig, omdat ik niet gewend ben om voor een camera te poseren. Ik heb van te voren contact gehad met Chantal om een beetje te bespreken wat voor soort foto’s we zouden willen. Persoonlijk vond ik dit erg fijn en ik merkte dat Chantal echt rekening hield met onze wensen. Naast het feit dat Chantal een heel kundige fotograaf is, is ze ook heel gezellig en spontaan. Dit maakte de sfeer tijdens de shoot heel erg ontspannen. Na de shoot had ik de preview binnen 2 dagen al in mijn mailbox. En de rest volgde super snel! De foto’s waren heel goed gelukt, mooie nabewerking met een natuurlijke uitstraling. Ik heb de foto’s laten bundelen in een fotoboek, zodat wij voor altijd een mooie herinnering hebben. Wij zijn Chantal hier erg dankbaar voor. 

Myrthe

Couple / pregnancy / family shoots

Pakketten

Ik werk met pakketten zodat je de hoeveelheid foto’s goed op jouw wensen kunt afstemmen. De pakketten bevatten:

 • Een brochure vol tips en stylingadvies voorafgaand aan de shoot;
 • Fotoshoot van 1 uur op buitenlocatie of bij jullie thuis;
 • Preview binnen 3 dagen;
 • Zorgvuldig geselecteerd en nabewerkt;
 • Afgeschermde online galerij waarin je zelf de foto’s kunt uitkiezen;
 • Snelle levering: binnen 2 weken de foto’s in jouw mailbox!
 • Optie om een professioneel gedrukt linnen album te bestellen met vlakliggende, stevige pagina’s voor een aanvullend bedrag vanaf €50.
 • Bij het Plus pakket ontvang je een luxe 15×15 album t.w.v. €65 cadeau!

Wil je achteraf meer foto’s afnemen? Dat kan natuurlijk! Extra foto’s kosten €7,50 per stuk. En als je besluit alle foto’s te nemen maak ik een speciale prijs voor je!

De genoemde prijs is exclusief reiskosten buiten een straal van 5 kilometer vanaf Enkhuizen (25 cent per kilometer). De prijzen voor Family Shoots zijn gebaseerd op een huishouden. Wil jij met de familie een shoot bij mij boeken? Dit kan met een kleine toeslag vanaf 6 personen á € 10,- per persoon.

BASIS

15 foto’s in HR

 

 

€199,00

MEEST GEKOZEN

Uitgebreid

25 foto’s in HR

 

 

€265,00

PLUS

35 foto’s in HR + luxe linnen album

 

 

€315,00

Ik ben ontzettend blij met de prachtige foto’s van mijn zwangerschap. Chantal is professioneel en weet echt op een fantastische en ontspannen manier mooie plaatjes te schieten. Het resultaat is fenomenaal. Duizendmaal dank!

Stephanie

Newborn shoots

Pakketten

Ik werk met pakketten zodat je de hoeveelheid foto’s goed op jouw wensen kunt afstemmen.Tijdens de Newborn Shoot neem ik de tijd voor jouw gezinnetje, zodat de shoot zo relaxt mogelijk verloopt. Onrustig babyhuidje of regeldag? We verplaatsen kosteloos de shoot. De pakketten bevatten:

 • Een brochure vol tips en stylingadvies voorafgaand aan de shoot;
 • Fotoshoot van 1-2 uur bij jullie thuis;
 • Preview binnen 3 dagen;
 • Zorgvuldig geselecteerd en nabewerkt;
 • Afgeschermde online galerij waarin je zelf de foto’s kunt uitkiezen.
 • Snelle levering: binnen 2 weken de foto’s in jouw mailbox!
 • Optie om een professioneel gedrukt linnen album te bestellen met de naam van de baby voorop va. €50.
 • Bij het Plus pakket ontvang je een luxe 15×15 album t.w.v. €50 cadeau of krijg je korting op een upgrade!

Wil je achteraf meer foto’s? Dat kan natuurlijk! Extra foto’s kosten €7,50 per stuk. En als je besluit alle foto’s te nemen maak ik een speciale prijs voor je!

*De genoemde prijs is exclusief reiskosten buiten een straal van 5 kilometer vanaf Enkhuizen (25 cent per kilometer).

BASIS

15 foto’s in HR

 

 

€215,00

MEEST GEKOZEN

Uitgebreid

25 foto’s in HR

 

 

€285,00

PLUS

35 foto’s in HR + luxe linnen album

 

 

€335,00

Foto’s maken met Chantal is echt een feestje. Hoe heerlijk is het om met je kersverse gezinnetje te knuffelen in mooie kleren, en te kletsen over al het moois dat een baby met zich brengt. De geboorte, de eerste weken, en trots mogen zijn als onze dochter lacht naar de camera. Chantal zet een vriendschappelijke en professionele sfeer neer, komt met goede suggesties voor mooie plaatjes en is bovenal relaxt. Tussendoor slokjes melk voor de kleine en vervolgens weer een paar foto’s. Wij hebben gezellig kennisgemaakt en alsof de foto’s bijzaak zijn worden die tussendoor geschoten. Daarom worden de foto’s zo mooi, iedereen ontspannen en blij en dat is precies wat we terug zien. Ook tijdens de doop, een wat hectischere aangelegenheid, smelt Chantal samen met de gelegenheid waardoor iedereen geniet van haar aanwezigheid en uiteraard het eindresultaat! Wat een aanwinst om zulke bijzondere momenten op zo’n mooie manier vastgelegd te krijgen. En zonder er zelf iets voor te hoeven doen, want die eerste weken zijn al hectisch genoeg. Bedankt Chantal! 

Hester