Branding shoot

Altijd de perfecte beelden om te delen

Onderscheid jezelf van andere ondernemers en laat zien wat jou en jouw bedrijf uniek maakt. Misschien heb je wel een mooie koffiezaak, een atelier, schoonheidssalon, winkel of online business. In mijn blog vertel ik jou hoe jij met behulp van een Business Shoot jouw Personal Branding naar de next level kunt tillen. Ik vind het fantastisch om datgene vast te leggen waar iemand zijn hart en ziel in heeft gestopt en mee te denken hoe we jou en jouw bedrijf en jouw merk zo goed mogelijk op de kaart kunnen zetten. Wanneer jij een Branding Shoot ontvang je een E-book vol tips voor een goede voorbereiding en zorgen wij er samen voor dat jij straks kunt stralen voor de camera!

Boost jouw content! Na de Branding Shoot heb jij een lading fantastische beelden die je op alle platformen kunt inzetten om jezelf en jouw Business zo mooi mogelijk te laten zien! Nieuwsgierig naar een voorbeeld hiervan? Check hier het resultaat van de shoot met Jolijn!

 

Pricing & Options
SMALL

Tot 2 uur fotografie,
15 hoge resolutie beelden
1 outfit change
max. 1 persoon

€395*

HALF DAY

Kennismaking & brainstormsessie
Concept Plan afgestemd op jouw wensen met styling en content inspiratie
2-4 uur fotografie
55 hoge resolutie beelden
materiaal voor 1 Instagram reels
3 outfit changes

€ 595*

DAY

Kennismaking & brainstormsessie
Concept Plan afgestemd op jouw wensen met styling en content inspiratie
4-6 uur fotografie
Complete serie beelden
Materiaal voor 2 reels

€ 875*

HIGH END EXCLUSIVE

Kennismaking & brainstormsessie
Concept Plan met inspiratie en styling-advies

Shoot 4 uur incl. passende locatie
Complete serie beelden
Materiaal voor 2 Instagram Reels

€ 1499*

 

 

* Genoemde prijs excl. reiskosten á €0,45 p/km, parkeerkosten en excl. btw.

Op @chantaldegraaff.photography deel ik o.a. in mijn highlights nog veel meer beelden van Business Shoots! Ben jij helemaal enthousiast en kun je niet wachten om goede business foto’s te hebben? Ik help je graag! Vul het boekingsformulier in en stuur mij eventueel een uitgebreidere mail met details via info@chantaldegraaff.nl. Leuk om met je in contact te komen en samen te werken aan een sterker Brand!

Chantal heeft mij gefotografeerd bij voor mijn eigen brandingshoot en afgeronde projecten. En ik kan allen maar zeggen WAUW! wat ben je goed in jouw werk en jij kunt echt iemand op de foto zetten, zoals je echt bent. Daarnaast ben je ook nog eens heel sterk in het fotograferen van interieur. Alles komt samen in één beeld en klopt. Een dikke aanrader!

Joice

Veerfijnd Interieur

Chantal heeft voor mijn kaarsenlijn de branding/product shoot gedaan. De foto’s zijn ontzettend mooi geworden. Ondanks de opdracht erg last minute was heeft ze uitstekend resultaat geleverd. Ze was heel erg professioneel, goed voorbereid, ze dacht met alles mee en stelt je op je gemak. Ik vond het echt een ontzettende fijne samenwerking en zal haar voor toekomstige opdrachten zeker weer benaderen. Bedankt Chantal!

Jacintha

Calmada Home and Wellness

Wat was het fijn om samen te werken met Chantal. Ze gaf mij direct een fijn gevoel en ik was gelijk op mijn gemak. Ze is leuk en spontaan en toen ik voor het eerst de foto’s ontving toen was mijn eerste reactie: Wauw!! Voor een volgende shoot denk ik direct weer aan Chantal!