Dat kan! Sinds kort is het mogelijk om mijn werken via Werk aan de muur te laten drukken op canvas, plexiglas, behang; you name it!

Als fotograaf maak ik beelden in binnen- en buitenland. In opdracht, als High End Branding en Wedding fotograaf en ook omdat ik zelf geïnspireerd raak van de schoonheid van mijn omgeving. Dit combineren met mijn passie voor interieur styling heeft mij doen besluiten mijn beelden ook los beschikbaar te stellen voor jou. Hieronder staat het overzicht van mijn werken die ik via Werk aan de muur verkoop, te bestellen op alle mogelijke materialen van klein tot megagroot. Zoals het mooie Art Frame met akoestisch materiaal waardoor het een kunstwerk wordt dat niet alleen mooi is, maar ook nog eens dempt. Dubbel sfeer dus!

Ik ben heel benieuwd wat je van de collectie vindt! Mocht je op zoek zijn naar iets specifieks kun je mij altijd een berichtje sturen. De collectie wordt regelmatig geüpdatet en er komen deze zomer meer buitenlandse beelden bij.

 

 

Hangt mijn werk aan jouw muur? Stuur me dan een foto via Instagram, vind ik superleuk! Tag mij met @chantaldegraaff.photography in jouw stories.